Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

Herroepingsrecht

Wilt u (een gedeelte van) uw bestelling retourneren? Geen probleem! U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst, zonder opgave van reden, uw bestelling te annuleren. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag:
- waarop u (of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is) het goed fysiek in bezit krijgt - waarop u (of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is) het laatste goed fysiek in bezit krijgt

Om uw bestelling te herroepen, kunt u ons (telefonisch of via e-mail) op de hoogte te stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar dit is niet verplicht.

Vervolgens

Als u (een deel van) uw bestelling retourneert verwerken wij uw retour zo snel mogelijk nadat wij de goederen hebben ontvangen. Als u op het retourformulier heeft aangegeven een terugbetaling te wensen ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd. In ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Wij verwerken uw retour wanneer wij de goederen hebben teruggekregen. Bewaar altijd het verzendbewijs dat u ontvangt van het postkantoor wanneer u goederen terugstuurt.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Wanneer u ons heeft laten weten uw artikel(en) terug te sturen, dient u de goederen binnen 14 dagen vanaf die herroepingsmededeling aan ons terug te sturen of te overhandigen.

Retourneren

Retourneren vanuit Nederland is gratis wanneer u uw artikel(en) terugstuurt met PostNL naar:
PimXL
Antwoordnummer 1034
5688 ZW Oirschot

Wilt u vanuit België artikel(en) retourneren, neemt u dan contact met ons op voor de retourinstructie.

Retourformulier

U kunt uw product(en) ook terugsturen via een andere vervoerder, echter komen de kosten voor het retourneren dan wel voor uw rekening.
Aan het laden
Aan het laden