Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Wil je (een gedeelte van) je bestelling retourneren? Je kunt je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst, zonder opgave van reden, gratis terugsturen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde het goed fysiek in bezit krijgt, of de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde het laatste goed fysiek in bezit krijgt.

Vervolgens
Als je (een deel van) je bestelling retourneert verwerken wij je retour zo snel mogelijk nadat wij de goederen hebben ontvangen. Gemiddeld duurt dit 3 werkdagen nadat we je retourzending hebben ontvangen. Als je op het retourformulier hebt aangegeven een terugbetaling te wensen ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan van ons terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt gedaan, tenzij je uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd. In ieder geval zullen je voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Bewaar altijd het verzendbewijs dat je ontvangt van PostNL wanneer je goederen terugstuurt.

Als koper ben je aansprakelijk voor waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Wanneer je ons hebt laten weten je artikel(en) terug te sturen, dien je de goederen binnen 14 dagen vanaf die mededeling aan ons terug te sturen of te overhandigen.

Terugsturen
Retourneren vanuit Nederland is gratis wanneer je je artikel(en) terugstuurt via PostNL naar: PimXL, Antwoordnummer 1034, 5688 ZW Oirschot

Wil je vanuit België artikel(en) retourneren, neem dan contact met ons op voor de retourinstructie. Retourneren vanuit België is gratis.

Retourformulier

Aan het laden
Aan het laden