Klantenservice

+31 (0)499 46 28 28

info@pimxl.nl

Of volg ons op:

Wat zeggen andere gebruikers over Pimxl.nl

17-8-2018 18:05:33
www.pimxl.nl

Snelle levering

Voor het eerst hier iets besteld. Product is perfect en zeer snelle levering!
4-8-2018 19:34:19
www.pimxl.nl

Service

Uitsteken service Snelle levering Goede kwaliteit product Top
4-8-2018 18:56:36
www.pimxl.nl

Uitstekende garantie service

Vorig jaar drie mooie buitenlampen gekocht alles natevredenheid. Maar helaas had de storm er een verwoest. Ik vroeg of ze me misschien konden helpen. Om een onderdeel ervan te krijgen. Maar ontving een compleet nieuwe lamp en de kosten €0,-! Super Pimmetje XL!
22-5-2018 19:50:04
www.pimxl.nl

2 kunststof kasten

De order is heel snel uitgeleverd. Alleen was er bij 1 kast enkele onderdelen beschadigt. Dit is na contact met PimXL zeer snel en professioneel opgelost. Echt super leverancier!!!
25-4-2018 20:22:30
www.pimxl.nl

Levering lintzaagmachine

Laatst heb ik bij Pimxl een lintzaagmachine gekocht. Keurig berichtje gekregen dat de machine niet voorradig was en dat hij binnen twee weken geleverd zou worden. Met nog geen halve week had ik de machine in huis. Ik heel enthousiast aan de slag maar wat bleek met geen mogelijkheid een rechte lat te zagen want de zaag verliep. Ik een klacht ingediend met de vermelding dat het hoogstwaarschijnlijk aan de zaagband lag. Niels, een medewerker van Pimxl, liet mij in een berichtje weten dat hij het probleem voor zou leggen aan de fabrikant die hem voorstelde een nieuwe zaag op te sturen. Na een aantal dagen kreeg ik de zaag binnen en daarmee was mijn probleem opgelost want een hardhouten balk van zes cm dik kon ik probleemloos kaarsrecht zagen. Wat ik wil zeggen dat ik zeer content ben met Pimxl. Van mij krijgen ze een dikke 10.
26-3-2018 11:35:21
www.pimxl.nl

Tuinkasten Kis

Twee tuinkasten besteld , levering keurig. Helaas bleek een van de dozen een kapot onderdeel te bevatten. Vreemd daar de doos geen beschadiging had. Een mailtje gestuurd waarna zonder problemen een nieuw onderdeel is gestuurd. Kasten in elkaar zetten is even puzzelen omdat de werkbeschrijving helaas alleen in het Italiaans is. Resultaat uiteindelijk prima.
1-3-2018 14:56:41
www.pimxl.nl

Seutelkluiskastje

Sleutelkluis is heel goed maar de gebruiksaanwijzing heel onduidelijk. Maar na een belletje en het sturen van een filmpje (prima service)was het een makkie. .
31-1-2018 10:08:47
www.pimxl.nl

service

Wasmand vintage besteld , super mooi en snelle levering top
10-12-2017 14:37:39
www.pimxl.nl

Zaklantaarn

Ik heb via Bol.com een zaklantaarn besteld welke vlot en netjes is geleverd. Bij controle werkte deze niet naar behoren. Gebeld naar PimXL enzowel de volgende dag werd er een pakje geleverd met een nieuwe zaklantaarn. Wat een service. Proficiat PimXL en nog bedankt.
5-12-2017 13:38:42
www.pimxl.nl

afwijkende kleur naar tevredenheid opgelost

* tuinstoelen besteld en ontvangen echter de kleur klopte niet. Na 1 telefoontje opgelost : perfect, professioneel en zeer klantvriendelijk!!!!!!
4-12-2017 9:39:36
www.pimxl.nl

Prachtige tuinstoelen met afwijkende kleur

8 tuinstoelen ontvangen maar kleur klopte niet. Besluit om na een zeer snelle beslissing van PimXL de stoelen toch af te nemen: een buitengewone korting en zeer vriendelijke afhandeling. TOP !!!!
25-10-2017 20:03:24
www.pimxl.nl

service

goede service, snelle levering helaas beschadigd maar dezelfde dag opgelost, en de volgende dag de nieuwe in huis. Top. Zal beslist PimXL in mijn favorieten zetten.
29-8-2017 17:32:46
www.pimxl.nl

Plastic opbergboxen

Vlotte levering en de kwaliteit van de boxen is prima en ze zien er bovendien erg chic uit.
15-8-2017 20:59:57
www.pimxl.nl

Pedaalemmer.

Ik heb een pedaalemmer via Bol.com besteld geen probleem met de aflevering. Werd netjes afgeleverd de volgende bestelling gaat rechtstreeks via PimXL
3-4-2017 9:23:07
www.pimxl.nl

Werkbank

Werkbank besteld. Helaas tijdens 1e keer gebruiken stuk gegaan. Contact opgenomen en binnen een uur reactie gekregen dat rekening gecrediteerd wordt. Jammer dat het product niet goed is maar wel prima opgelost.
27-2-2017 14:36:13
www.pimxl.nl

Gereedschapstrolley

Ik had twee trolleys besteld op zicht. De trolley die ik niet wilde houden, heb ik teruggestuurd. Ik was niet echt handig bezig, want ik had er een penselenset in laten zitten. De medewerkers van PIMXL waren zo vriendelijk om deze kosteloos terug te sturen. Dat is nog eens een grandioze service!! Dankjulliewel!!
24-1-2017 20:22:31
www.pimxl.nl

Artikel niet goed

Mijn lamp deed het niet. Geen gedoe: er werd meteen een nieuwe gestuurd.
9-1-2017 13:29:44
www.pimxl.nl

Kunstof ladenkast 44 laden

Helemaal perfect!!! Supersnel geleverd. Ik ga er zeker nog een bestellen.
19-11-2016 13:51:34
www.pimxl.nl

kunststof opbergkast

Na bestelling snel in huis.Had een kleine beschadiging aan een onderdeel en na contact opgenomen te hebben was het probleem supersnel opgelost.Ik vind PimXL super.
10-10-2016 14:11:35
www.pimxl.nl

Uitstekende service!

Uitstekende service! Pakket was helaas kwijt, wordt gelijk telefonisch opgelost. Ik kom zeker terug!
14-9-2016 14:33:33
www.pimxl.nl

Statiefventilator

PimXL had de laagste prijs voor de ventilator die ik zocht. Daarnaast was de verzending gratis. Bestellen ging makkelijk via de gebruiksvriendelijke website. De ventilator werd snel en zorgvuldig verpakt geleverd. Betalen kon eenvoudig via AfterPay. Kortom, ik ben dik tevreden!
14-6-2016 11:26:29
www.pimxl.nl

Snelle levering

Wij zijn zeer tevreden met de aankoop en de snelle levering. Alles liep perfect.
14-6-2016 11:23:09
www.pimxl.nl

Schragen

Prima voor elkaar. bestelling snel en in goede orde ontvangen. Keurig en veilig verpakt en werd snel geleverd. Toppie!!!
14-6-2016 11:22:18
www.pimxl.nl

Super geregeld, bestelling is er op tijd, netjes afgeleverd en top geregeld
14-6-2016 11:21:56
www.pimxl.nl

Buitenlamp op zonne energie

Eenvoudig besteld op de site,snel en netjes geleverd. Gewoon top.
14-6-2016 11:20:01
www.pimxl.nl

klantenservice

Ze zijn er nog, goede bedrijven die snel en correct reageren op vragen waar ze niet meteen aan kunnen verdienen!!!
14-6-2016 11:16:54
www.pimxl.nl

Wij zijn zeer tevreden over de aankoop van 2 buiten lampjes. Snelle levering top!!
14-6-2016 11:14:51
www.pimxl.nl

Steinel schemerschakelaar

Voor een goede prijs een Steinel schemerschakelaar besteld. Na twee dagen keurig verpakt geleverd. Betaling met iDeal is snel en veilig. Prima service en after sales.
14-6-2016 11:14:03
www.pimxl.nl

Vertrouw op PimXL!

Vorige week een prima bureau-ledlamp voor een prima prijsje gekocht. Ik ben niet zo'n via internet koper, mijn aanname is "allemaal list en bedrog". Deze aanname moet ik in dit geval toch wel even bijstellen. Binnen 24 uur staat mijn nieuwe bureau-ledlamp als een zonnetje te schijnen in mijn werkkamer. Het bestellen, betalen en de levering verloopt snel en doelgericht. Door track & trace weet je precies wanneer je thuis moet zijn
14-6-2016 11:11:44
www.pimxl.nl

Buiten lampjes

Bestellen ging makkelijk en de bestelling werd snel afgeleverd door GLS. Bij de eerste levering was ik niet thuis. Bij GLS heb je dan de mogelijkheid een nieuwe afleverdatum in te plannen en je kan ook aangeven dat ze het bij de buren af kunnen geven. Werkt prima.
14-6-2016 11:10:50
www.pimxl.nl

sensor buitenlamp

Een zeer duidelijke website. Scherpe prijs ! Super snelle en keurig verpakte levering. Echt een bedrijf om aan te bevelen !
14-6-2016 11:06:22
www.pimxl.nl

Bureaulamp

Super snel geleverd en alles zonder problemen. Makkelijke en overzichtelijke website, met scherpe prijzen. Helemaal goed.
14-6-2016 11:03:34
www.pimxl.nl

Steinel buitenlamp

Twee Steinel buitenlampen besteld en op tijd geleverd. Prima afhandeling.
14-6-2016 11:03:11
www.pimxl.nl

review service

Bestelling van 6 led lampjes gedaan op vrijdag avond, alles kwam netjes verpakt op dinsdag binnen. geweldig hier houden we van
7-6-2016 13:48:26
www.pimxl.nl

gereedschapskoffer stanley

tweemaal vriendelijk te woord gestaan. Dezelfde dag per email de gevraagde informatie gekregen.De dag na de bestelling alles thuis gekregen. PRIMA SERVICE.
7-6-2016 13:46:48
www.pimxl.nl

Alles zeer snel en correct geleverd
7-6-2016 13:45:09
www.pimxl.nl

Integriteit en betrouwbaarheid

Had een gereedschapskoffer retour gestuurd vanwege een verkeerde afmeting maar was vergeten een borenset eruit te halen. PimXL stuurde netjes de borenset retour nog voordat ik deze gemist had. Enorm bedankt en geweldige service.
7-6-2016 13:40:58
www.pimxl.nl

Service

Heb twee opberg kasten besteld. Bij het in elkaar zetten van deze kasten bleek er een scheurtje zitten in een boven/onderkant. Balen dus! Hierop heb ik een mail gestuurd met foto's van het probleem. Daarop is het onderdeel direct en zonder kosten naar mij gestuurd. Klasse vind ik dat!
7-6-2016 13:38:40
www.pimxl.nl

Assortimentsdoos Raaco

Nadat de bestelling geplaatst was kreeg ik de volgende ochtend een mailtje dat er iets was misgegaan met de betaling. Ik heb vervolgens de betaling alsnog gedaan, en de dag erop de assortimenstdoos ontvangen. Super geregeld, snel gereageerd en ook nog de goedkoopste leverancier. Prima, zeker een service waarvoor je terugkomt.
7-6-2016 13:36:39
www.pimxl.nl

Scherp geprijsd, vlot geleverd

De items die ik nodig had waren in geen bouwmarkt meer te vinden. Maar gelukkig nog wel online. Scherp geprijsd en zonder leveringskosten (ik haalde het minimum) werd mijn bestelling sneller geleverd dan een andere bestelling bij een andere shop die ik acht dagen eerder had geplaats. Zondag besteld, maandag verstuurd, dinsdag was een nationale feestdag en woensdag was hij voor 11am geleverd. Gewoon netjes.
7-6-2016 13:24:18
www.pimxl.nl

Diverse gereedschastassen

Uitermate tevreden over de verwerking en versturen van mijn bestelling. Na ontvangst van de zending ontbrak er 1 tas, welk na slechts het sturen van een mailtje direct werd nagezonden. Prima service!!
7-6-2016 13:23:53
www.pimxl.nl

Dik in orde

Al met al erg goede ervaring, ik zal hier in de toekomst zeker weer spullen afnemen. De communicatie is helder, afspraken om bijvoorbeeld terug te bellen worden nagekomen, de prijzen zijn goed en de levering volgens (hoge) verwachting. Helemaal goed.
7-6-2016 13:23:27
www.pimxl.nl

Assortimentendozen

Duidelijke site, leuke prijzen en een snelle levering, echte de moeite waard om te shoppen.
7-6-2016 13:10:07
www.pimxl.nl

Raaco compact

Zeer correct en snel in beantwoorden van mail en in levering! Je wordt echt als klant geholpen, iets wat ik vaak mis bij internetverkoop... Artikel keurig verpakt en voldoet helemaal aan beschrijving, ik ben dus zeer tevreden!
7-6-2016 12:12:45
www.pimxl.nl

Goede service

Prima overzichtelijke website. Daar ik toch in de buurt was, gereedschapskoffer gaan ophalen, nadat ik eerst dit had aangegeven via de site. Binnen 10 minuten kreeg ik een telefoontje, dat betreffende koffer niet meer voorradig was, maar men bood mij direct een soortgelijke, maar betere koffer (duurder) aan. Echter voor de zelfde prijs. Twee dagen later koffer opgehaald en stond zoals afgesproken klaar. Zeer vriendelijk en behulpzaam, zowel aan telefoon als bij het afhalen.
2-6-2016 13:19:09
www.pimxl.nl

Review

Heb inmiddels wat slechte ervaringen gehad met webshops. Deze zijn echter niet van toepassing op deze webshop.. Had wat technische vragen over de aansluitmogelijkheden van een sensorlamp, wilde een lamp die ook de andere lampen in mijn tuintje aan kon laten gaan (is immers goedkoper dan allemaal sensorlampen plaatsen). Dus gebeld en werd goed geadviseerd over welke lampen ik hiervoor kon gebruiken. Ik wens kwaliteit maar wel zo goedkoop mogelijk. Ik heb dat bij deze webshop gevonden. Top!
31-5-2016 10:16:40
www.pimxl.nl

Tevreden

Ruime keus, overzichtelijke site, snelle levering en een prima prijs/kwaliteit verhouding.
31-5-2016 10:15:13
www.pimxl.nl

Waarom zou je elders gaan ?

Duidelijke site. Geen ellenlange registratie nodig. Zo besteld. Correcte prijs, geen recuperatie via te hoge verzendkosten. Alle betaalmogelijkheden. Zondagnacht besteld, dinsdagvoormiddag afgeleverd in België. En met een koerierdienst (GLS) die echte en volledige trackinggegevens bezorgt. Dus...
15-4-2016 11:51:37
www.pimxl.nl

Geweldig assortiment

Duidelijke webshop met duidelijke navigatie en een ruim, breed en diep assortiment. Ik zocht een parasol en ben er super blij mee. Daarna zag ik dat PimXL ook gereedschap verkoopt en heb ik nog een zaag en een onkruidbrander gekocht.

Schrijf je in en je ontvangt onze laatste trends, updates & aanbiedingen!
loadingLoading...
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt pimxl.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren
To Top