Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.


Bernardo
Bernardo is al meer dan 30 jaar actief op het gebied van metaal- en houtbewerking en bijbehorende accessoires. In al die jaren staat het leveren van gereedschap en machines tegen de beste prijs centraal. Uiteraard wil Bernardo met haar uitgebreide assortiment  voldoen aan de behoefte van hun eind klanten.

Bernardo hoofdkantoor
Het hoofdkantoor van Bernardo is centraal gelegen in Europa. Vanuit Oostenrijk worden tal van Europese landen voorzien van hout- en metaal bewerkingsmachines als bandzaagmachines, tafelslijpmachines, kolomboormachines, kogellager persen maar ook kleinere accessoires zoals klitschuurschijven, borensets en lintzaagbladen.

Het hoofdkantoor van Bernardo is gevestigd in Linz. Een enorm pand bestaand uit maar liefst 2000 vierkante meters om haar kantoormedewerkers te huisvesten. Hier liggen ook de losse onderdelen en is de afdeling onderhoud en reparatie te vinden.

Het magazijn is te vinden in Engerwitzdorf. Een gigantisch magazijn waar maar liefst 5700 pallets met artikelen moeiteloos opgeslagen kunnen worden. Vanuit hier vinden dagelijks transporten plaats naar de overige Europese landen.

Artikelen
Ondanks het enorme assortiment van Bernardo, zal elke accessoires of machine geleverd worden met een uitgebreide handleiding. De artikelen zijn dan al uitgebreid getest. CE controles zijn dan ook standaard verwerkt in de procedures en protocollen.

Een aankoop van het merk Bernado zal staan voor kwaliteit en gebruikers gemak.

Aan het laden
Aan het laden