Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.


Bestron
Het bedrijf Bestron is groots in het produceren van moderne, krachtige elektrische klein- en groothuishoudelijk apparatuur. In het assortiment bevinden zicht onder andere verschillende soorten ventilatoren, ventilatorkachels en tal van huishoudelijk apparatuur zoals blenders, weegschalen, staafmixers, stofzuigers, wafelijzers, bakplaten en broodroosters. Echter dit is maar een greep uit het assortiment.

Het productaanbod bestaat momenteel uit meer dan 300 verschillende artikelen binnen een A categorie welke worden aangeboden voor gunstige prijzen. Bestron zelf verdeeld zijn producten onder verschillende productgroepen zoals accessoires, koken en tafelen, zomer en winter, huis en hobby, gezond en mooi. Al deze producten worden geleverd onder hoge kwaliteit. De laatste technologie wordt verwerkt en gecombineerd met een leuk design.

Productie
Het ontwerp van al deze apparatuur vindt plaats in Den Bosch waar ook de hoofdvestiging ligt. De productie vindt plaats in het Verre Oosten in ISO gecertificeerde fabrieken, onder  toezicht en controle van eigen ingenieurs.

Garantie
Al eerder genoemd was dat kwaliteit voorop staat bij Bestron bij de productie van haar elektrische huishoudelijke apparatuur. Bestron apparatuur valt maar liefst 5 jaar onder garantie.


Aan het laden
Aan het laden