Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.


Grip Tex
Grip Tex is een onderdeel van het Franse bedrijf Joubert. Door jarenlange expertise in textiel hebben zij de ultieme sneeuwsok kunnen ontwikkelen voor om de banden van je auto. De Grip Tex sneeuwsokken zijn geen traditionele sneeuwkettingen, maar een innovatie oplossing om veilig de weg op te gaan in winterse omstandigheden.

Voordelen van Grip Tex sneeuwsokken zijn dat ze erg rekbaar zijn en eenvoudig te bevestigen om de wielen. Geen gedoe met kettingen of sluitinkjes aan de achter kant van de band. Binnen 3 minuten ben je op weg!

Grip Tex sneeuwsok
De sok is gemaakt met 100% polyesterdraad voor extra stevigheid en een langere levensduur. De Grip Tex autosokken zijn ideaal voor auto’s met weinig ruimte in de wielkast omdat ze snel en gemakkelijk te monteren zijn.

Let er wel op dat de Grip Tex sokken niet in alle wintersportlanden goedgekeurd worden op plaatsen waar sneeuwkettingen verplicht zijn. Grip Tex sneeuwsokken zijn wel perfect als wegkomertje of wanneer je een kort stukje door een dorpje moet rijden. De Grip Tex sneeuwsokken worden geleverd in een handige draagtas.
Aan het laden
Aan het laden