Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.


Jokari
Jokari is de marktleider op het gebied van stripgereedschappen. Zij ontwikkelen professionele tools voor bijna alle vakgebieden waar draden worden verwerkt. Met een Jokari stripper doe je dit veilig, gemakkelijk en snel. De Jokari kabelstrippers en kabelmessen zijn een handige toevoeging aan je gereedschapskoffer.

Geschiedenis van Jokari
In 1949 werd het bedrijf Jokari opgericht als klein bedrijf in hifi apparatuur en elektronica. Door de toenemende vraag naar kabelgereedschappen speelden zij hier handig op in.

De focus werd vanaf toen gelegd op het ontwerpen en ontwikkelen van veilige en handige kabelstrippers waarmee vaklieden veilig konden werken. Door constante innovatie worden de producten steeds verder ontwikkeld.

Jokari bij PimXL
Bij PimXL vind je verschillende kabelstrippers in verschillende prijscategorieën. Zo heb je al een universele kabelstripper voor €15,95, maar is er ook een professionele Jokari kabelstripper verkrijgbaar van €70,95. Deze ergonomische vormgegeven stripper is bij uitstek geschikt wanneer je veelvuldig gebruik maakt van dit gereedschap.

Klik op een Jokari artikel naar keuze en lees meer informatie.

Aan het laden
Aan het laden