Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.


MasterLock
MasterLock wordt al sinds de oprichting in 1921 erkend als gevestigde en zeer betrouwbare naam op het gebied van hangsloten, kluizen en andere beveiligingsproducten. Sterke kwaliteit en het continue vaststellen van nieuwe normen aan het ontwerp van artikelen, toepassing en prestaties van sloten verzekeren topproducten die jouw bezittingen beschermen. MasterLock is de grootste marktdeskundige en fabrikant van sloten en kluizen en heeft een ongeëvenaarde passie voor kwaliteit en het ontwikkelen van beveiligingsoplossingen.

MasterLock artikelen kopen
Bij PimXL vind je een zeer groot assortiment MasterLock artikelen en producten tegen zeer scherpe prijzen. Van sleutelkluizen tot Bluetooth hangslot en van kettingslot tot brandwerende kluis: in ons assortiment vind je altijd een topkwaliteit MasterLock om je waardevolle spullen te beschermen en beveiligen. Alle producten voldoen aan de hoogste eisen qua veiligheid en kwaliteit. De High Security-sloten worden door MasterLock ontworpen voor maximale veiligheid en een gerust gevoel. Of je nu een hangslot met leuk design nodig hebt, sloten van duurzaam messing of een weersbestendige sleutelkluis: bij PimXL vind je wat je nodig hebt.

Brandwerende kluizen
Kostbare spullen van jezelf of je gezin bewaar je het liefst achter slot en grendel. Daarnaast wil je er niet aan denken dat deze door brand of overstroming verloren gaan. Een brandwerende en waterdichte MasterLock kluis is dan een perfecte oplossing. Er zijn verschillende UL/ETL-gecertificeerde types beschikbaar: deze kluizen zijn uitvoerig getest tegen brand- en waterschade en hebben hierdoor het certificaat verdiend.

Bij de meeste brandwerende kluizen biedt MasterLock ook nog eens levenslange garantie. De kluis zal zich in geval van brand namelijk hermetisch afsluiten om de inhoud te beschermen. Daarna moet de kluis worden opengebroken. Om je weer op de been te helpen vervangt MasterLock de kluis gratis. Dat is nog eens service!


Aan het laden
Aan het laden