Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.


Novus
Novus is een onderdeel van Novus Dahle GmbH & Co met meer dan 1200 medewerkers.  Het bedrijf neemt al meer dan 65 jaar een prominente plaats in de markt. Novus is de oudste divisie van het bedrijf en in 1949 begonnen met het maken van nietmachines. Ondertussen is Novus marktleider voor onder andere desktop nietmachines, kleine handtackers tot krachtige elektronische tackers voor de professionele markt.

Novus en het milieu
Bij Novus staat het milieu hoog in het vaandel. Zij vinden dat het een plicht is om ecologisch verantwoord te produceren. Milieu overwegingen hebben voorrang zelfs voor de aller kleinste artikelen. Denk dan aan vlakdraad nieten, dundraad nieten, of nagels van Novus.  Deze zijn gegalvaniseerd en niet verkoperd. Bovendien zijn alle plastic onderdelen of plastic producten van materiaal wat volledig kan worden gerecycled. Bovendien kunnen alle onderdelen worden gedemonteerd en dus afzonderlijk worden weggegooid bij een defect.

Novus en veiligheid

Voor Novus geldt “Safety First”. Er zijn veiligheidscertificaten voor elk gereedschap. Deze voorschriften voldoen aan de CE-richtlijnen.

Kwaliteit
Novus produceert haar tackers en nieten volgens kwaliteitsnormen. Dit is vastgelegd in een certificaat en garandeert dat het ontwerp,  de materialen, de productie en de distrubutie van alle Novus producten van een hoge constante kwaliteit zijn.


Aan het laden
Aan het laden