Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.


Scangrip
Scangrip werklampen zijn onmisbaar in een complete uitrusting voor zowel de professional als de doe-het-zelver. De verlichting heeft een functioneel en zeer robuust design waardoor duurzaamheid te allen tijde gegarandeerd is.

De Scangrip LED werklampen zijn zuinig, krachtig en naar wens te verstellen. Verstelbare handvaten en verstelbare lichtopbrengsten zijn handige tools waar veel Scangrip lampen over beschikken.

Scangrip als marktleider
In een relatief kort tijdsbestek is het Deense Scangrip uitgegroeid tot de Europese markleider voor werklampen voor de professional. Door constante ontwikkeling en innovatie is Scangrip een ware trendsetter en voorbeeld voor menig ander werklamp merk.

Het team van hardwerkende en vooruitstrevende mensen weet waar een werklamp aan moet voldoen en zorgt ervoor dat ieder product aan de wensen en eisen van de eindgebruiker voldoet.
Door altijd de laatste ontwikkelingen in LED verlichting te implementeren in de werklampen loopt Scangrip nooit achter de menigte aan, maar staan zij juist voorop.

Artikelen
Scangrip heeft een zeer breed assortiment waarin je elke werklamp vindt die je zoekt. Van zaklamp tot floodlight en van hoofdlamp tot penlight: Scangrip heeft het allemaal.

Daarnaast worden er ook accessoires verkocht waarmee je het jezelf nog gemakkelijker kan maken. Denk hierbij aan statieven voor Scangrip bouwlampen of zwanenhalzen met zuignap om een Line Light in te zetten. De Scangrip accessoires maken het mogelijk om de verlichting altijd in de ideale positie neer te zetten.
Aan het laden
Aan het laden