Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.


Stanley
Stanley is misschien wel het meest bekende merk in gereedschappen ter wereld. Ieder huishouden, doe-het-zelver of professional heeft wel een Stanley artikel in zijn bezit. Het meest bekende Stanley gereedschap is natuurlijk bij uitstek het Stanley mes. Maar het brede en diepe assortiment biedt nog veel meer!

Behalve voor losse gereedschappen ben je bij Stanley ook aan het juiste adres voor gereedschapsopbergers zoals een Mobile Work Center, gereedschapswagen, gereedschapskoffers en assortimentsdozen. Deze zijn allemaal zo ontwikkeld dat je Stanley gereedschap in een duurzame en robuuste opberger kan opruimen.

Stanley bij PimXL
Het logo van Stanley is met zijn gele kleur een punt van herkenning in menig bouwmarkt. Maar ook zeker bij PimXL.nl. Wij zijn trots dat wij u zo’n groot assortiment Stanley artikelen kunnen bieden tegen zeer scherpe prijzen.

Op PimXL kunt u uw gehele gereedschapskoffer vullen met uiteenlopende Stanley gereedschappen. Van schroevendraaiers tot steeksleutelsets en van striptang tot klauwhamer: u koopt topkwaliteit Stanley gereedschap heel gemakkelijk online. Een bezoekje aan de bouwmarkt is daarmee overbodig. Wel zo gemakkelijk!

Maatschappelijk verantwoordelijk
Stanley heeft zich gespecialiseerd in het leveren van professioneel gereedschap. Dit doen op basis van de richtlijnen van de internationale arbeidswetgeving de International Standard SA 8000. Enkele kenmerken hiervan zijn:
  • Proactieve eliminatie van kinderarbeid
  • Gezonde en veilige werkplekken
  • Proactieve eliminatie van gedwongen of verplichte arbeid
Stanley is door deze werkwijze te benoemen als maatschappelijk verantwoord.
Aan het laden
Aan het laden