Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

Sinterklaas cadeaus onder de 25 euro

dinsdag 19 november 2019
De Sint is weer in het land. Tijd om op zoek te gaan naar het perfecte cadeau. Inspiratie nodig?

Het blijkt dat in 2017, vier op de tien consumenten Sinterklaas cadeaus kocht. Ook voor 2019 is nu de tijd aangebroken om op zoek te gaan naar het perfecte kado. Maar wat geef je iemand die al alles heeft? Die vraag wordt bij PimXL vaker gesteld. Wat dacht je van een klus cadeau? Er ligt altijd wel een leuke klus te wachten. PimXL heeft een selectie gemaakt van de populaire Sinterklaas cadeaus onder de 25,- euro.

In deze lijst met geselecteerde kado's onder de 25 euro, vind je op één, een gereedschapswand de Kis Tools organiser. Een handig kunststof gereedschapsbord voor tegen de wand. Daar ruim je een Stanley schroevendraaier set zo in op, net als een Stanley mes. Een ladekast van Raaco kan jouw werkplek afmaken en biedt al snel een ideale opbergplek voor los klein materiaal zoals spijkers, moeren en bouten. Klus je vaker op wisselende plekken, dan kan een Stanley gereedschapskoffer uitkomst bieden. Deze koffer is eenvoudig te dragen door de extra brede soft grip handgreep en biedt plaats voor veel los gereedschap mede door de uitneembare gereedschapsbak. Voor de boertjes en boutjes en al het andere kleine spul biedt een losse assortimentsdoos de uitkomst.

Nieuwsgierig naar de hele lijst met geselecteerde cadeau’s door PimXL. Klik hier voor de lijst.  

Enthousiast over de geselecteerde artikelen? Wacht dan niet te lang met bestellen. De afgelopen jaren merkt PimXL dat dagen als Black Friday, Cyber Monday én Sinterklaas zorgen voor bijna een verdubbeling van het aantal online bestellingen. Vanwege deze te verwachte drukte zullen koeriersbedrijven extra koeriers inzetten. Toch is de kans van een vertraagde levering in deze periode reëel. Neem geen risico en bestel je pakket tijdig. PimXL is er klaar voor en hoopt je ook deze Sinterklaas periode goed te kunnen helpen.
Aan het laden
Aan het laden