Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

Met Scangrip werklampen goed licht tijdens elke klus

donderdag 1 oktober 2020
De meeste zullen het al gemerkt hebben. De donkere dagen komen eraan. Al in de maand September is het al 47 minuten later licht dan de maand ervoor, en het wordt ook meer dan 1 uur eerder donker. Voor de maanden die hierop volgen loopt het verschil op. Meestal is dit probleem heel eenvoudig op te lossen met het lichtknopje in huis. Maar voor minutieuze klussen tot de grote klussen in- en om het huis kan krachtig licht een vereiste zijn. De werklampen van Scangrip bieden dan een oplossing. Want voor elk verlichtingsprobleem is er een Scangrip werklamp.

Scangrip is een fabrikant van innovatieve werklampen voor onder andere professionals. De producten van Scangrip zijn krachtig, functioneel, gebruiksvriendelijk en geschikt voor ruige werkomstandigheden. Bijzonder is dat de hoofdlampen, penlampen, zaklampen, bouwlampen, handlampen en audiolampen uitgerust zijn met hoge efficiënt besparende LED lampen om energie en het milieu te besparen. Scangrip’s motto “Go Green”.

Echter de klussers onder ons zullen ook merken dat LED werklampen tegen een stootje kunnen en een mooi helderwit licht afgeven, waardoor er beter zicht is op de klus en ogen minder snel vermoeid worden.

Wat valt PimXL op aan het assortiment van Scangrip. Het is breed, vernieuwend en professioneel. Oplaadbare hoofdlampen uitgerust met sensor waardoor je met een zwaai voor de lamp het licht aan- en uit kunt zetten zodat de lamp schoon blijft en je handen vrij. Bouwlampen die dimbaar zijn in verschillende standen zoals de Scangrip bouwlamp nova 3K. En handlampen welke uitgerust zijn met een sterke magneet zodat het mogelijk is om de lamp ergens te plaatsen en de handen vrij blijven. Hoe fijn is het als je bouwlamp ook uitgerust is met audio. Dat scheelt gesjouw met een losse radio. Als de telefoon dan ook nog draadloos verbonden kan worden met de speaker, wordt ook PimXL enthousiast!

Aan het laden
Aan het laden