Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

Omruilservice of ruilen

Consumenten hebben het recht op herroeping bij levering van diensten respectievelijk verkoop op afstand. Indien u niet tevreden bent met uw aankoop, dan zijn de volgende opties mogelijk.

Inruilvoorwaarde bij online aankopen

Bij online aankoop van producten heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. Tijdens de bedenktijd heeft u als consument het recht om de zaak te beoordelen en te proberen zoals u dat normaal gesproken ook in de winkel zou mogen. Dat betekent in het algemeen dat hij het geleverde product ook zal mogen uitpakken en zo nodig mag inschakelen en gebruiken zoals u dat in de winkel ook zou mogen. Zolang u als klant echter nog niet besloten heeft het product te houden, mag u het product weliswaar proberen, echter NIET gebruiken.

Waarom deze regel?

Wij trachten onze producten tegen een zo'n aantrekkelijk mogelijke prijs te verkopen. Daardoor zijn onze marges zeer laag ten opzichte van een normale winkel. Een normale winkel kan makkelijk het teruggebrachte artikel tegen hoge korting alsnog verkopen. Onze marges zijn zo klein dat dat bij ons niet mogelijk is. Vandaar dat wij zeer streng moeten zijn met deze policy.

Product en verpakking zoveel mogelijk in oorspronkelijke staat

Indien u een product koopt en u bent er niet zeker van dat u het product wilt houden dan raden wij u aan voorzichtig om te springen met het product en de verpakking. Indien u namelijk WEL gebruik maakt van uw herroepingsrecht dient u als consument het product en de verpakking zo veel als redelijkerwijs mogelijk is het product en de verpakking in de oorspronkelijke staat bij ons aan te leveren.

Product retour bij herroepingsrecht

Wilt u gebruik maken van uw herroepingsrecht dan kunt u dit doen door een kopie van uw aankoopbewijs, een begeleidend schrijven en het produkt, terug te sturen binnen de bedenktijd (30 dagen).  U kunt ook binnen de bedenktijd ons een mededeling sturen waaruit uw wens tot herroeping blijkft. Vervolgens hebt u 14 dagen om het product daadwerkelijk te retourneren. Voor meer informatie over het herroeppingsrecht recht zie de volgende pagina.Herroepingsrecht

Product retour bij Ruilen of omruilservice

Ook bij ruilen of omruilservice geldt het bovenstaande. Indien u het product liever had geruild voor een ander product, dan kunt u na uw retourzending een nieuwe bestelling plaatsen.
Download hier ons retourformulier
Aan het laden
Aan het laden