Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Wil je (een gedeelte van) je bestelling retourneren? Je kunt je bestelling binnen 30 dagen na ontvangst, zonder opgave van reden, gratis terugsturen. De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde het goed fysiek in bezit krijgt, of de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde het laatste goed fysiek in bezit krijgt.

Terugsturen
Retourneren vanuit Nederland en België is gratis wanneer je je artikel(en) terugstuurt via DHL. via de volgende link kunt u de bestelling retour aanmelden: https://my.dhlparcel.nl/return-portal/79694f86-2dde-401e-8651-46e103d5ea9f. Uiteraard kunt u de producten ook via een andere vervoerder retourneren, dan zijn de kosten van het terugzenden wel voor uw eigen rekening.

Vervolgens
Als je (een deel van) je bestelling retourneert verwerken wij je retour zo snel mogelijk nadat wij de goederen hebben ontvangen. Gemiddeld duurt dit 3 werkdagen nadat we je retourzending hebben ontvangen. Bij een volledige retournering ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan (inclusief eventuele betaalkosten en verzendkosten voor de heenzending) zo spoedig mogelijk terug. Stuur je een gedeelte van je bestelling terug, dan ontvang je het aankoopbedrag terug van datgene dat je terugstuurt. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de bestelling hebt betaald.

Bewaar altijd het verzendbewijs dat je ontvangt van DHL wanneer je goederen terugstuurt.

Als koper ben je aansprakelijk voor waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Wanneer je ons binnen 30 dagen na ontvangst hebt laten weten je artikel(en) terug te sturen, dien je de goederen binnen 14 dagen vanaf die mededeling aan ons terug te sturen of te overhandigen.

Retourformulier-PimXL.pdf
Aan het laden
Aan het laden