Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

Transportrisico

Uw zending wordt door ons met de grootste zorg in behandeling genomen en verstuurd. U kunt er dan ook vanuit gaan dat het pakket in goede orde bij u aankomt. Mocht er toch sprake zijn van transportschade dan zijn wij hiervoor verzekerd. Controleer daarom altijd het pakket voordat u het in ontvangst neemt.

Indien u constateert dat uw bestelling transportschade heeft opgelopen dan horen wij dat graag. Wij lossen dit graag voor u op. U kunt ons mailen op info@pimxl.nl, bellen naar 0499-462828 of WhatsAppen naar 0499462828. Vermeld hierbij uw bestelgegevens zoals bestelnummer en adresgegevens.

Wilt u geen vervangend artikel ontvangen maar heeft liever het aankoopbedrag terug? Dan kunt u het beschadigde artikel natuurlijk gratis retourneren. Vermeld op het retourformulier dat u een beschadigd artikel heeft ontvangen en dat u graag het aankoopbedrag terug wilt. Het pakket, met bijgevoegd retourformulier, kunt u via een PostNL punt kosteloos terugsturen naar:

PimXL
Antwoordnummer 1034
5688 ZW Oirschot

Bent u een Belgische klant en heeft u uw bestelling op www.pimxl.nl geplaatst (dus niet via bol.com), dan hebben we voor u een ophaalservice. Hiervoor kunt u contact opnemen met ons via 0031-499462828.
Aan het laden
Aan het laden