Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

Verzendkosten

Bestellingen vanaf € 20,- worden gratis thuisbezorgd in Nederland en in België. Bij bestellingen onder de € 20,-  bedragen de verzendkosten €4,95.

Verzendtermijnen

De levertijd bedraagt 1-2 werkdagen. Orders die in het weekend geplaatst zijn worden maandag of dinsdag geleverd.

Woon je op één van de Waddeneilanden, hou er dan rekening mee dat we niet binnen 1 werkdag kunnen leveren. Dit duurt 1 of 2 werkdagen langer in verband met de overtocht die met de boot gemaakt dient te worden.

Standaard worden producten door de bezorger tot voorbij de voordeur afgeleverd. 

Vervoerders

DHL
95% van de bestellingen worden verzonden met DHL. Je ontvangt van ons Track&Trace gegevens waarmee je de zending kunt traceren. In deze mail kun je de levering aan passen, u kunt het pakket laten leveren bij een pakketshop, een andere dag selecteren of aangeven dat de bezorger het op een veilige plek mag neerleggen(let op dit is op eigen risico) . Wijzig je niks, dan wordt je pakket gewoon de volgende dag geleverd.

Normaliter levert DHL tussen 9:00 en 18:00. Via je Track&Trace-gegevens kun je het tijdsvenster achterhalen. Op drukke dagen kan dit wat uitlopen.

Ben je bij aflevering niet thuis, dan probeert DHL het meestal bij de buren af te leveren. Hou hiervoor de Track&Trace in de gaten, want hierin zal staan of het pakket bij de buren is afgegeven. Het kan ook zijn dat DHL een briefje in de brievenbus stopt met daarin de vermelding dat het bij de buren is afgeleverd. Lukt het niet bij de buren, dan zal DHL het de volgende werkdag bij een pakketpunt afleveren.

Mocht je vragen hebben over je pakket als Nederlandse klant, dan kun je de track en trace in de gaten houden of contact opnemen met onze klantenservice. Onze klantenservice zal de vraag bij DHL stellen en die reageren zo snel mogelijk.

 Mocht je vragen hebben over je pakket als Belgische klant, dan kun je de track en trace in de gaten houden of contact opnemen met onze klantenservice. Onze klantenservice zal de vraag bij DHL stellen en die reageren zo snel mogelijk.

Van den Heuvel
Alle andere pakketten, die bijvoorbeeld te zwaar of te groot zijn om met GLS te versturen, worden verstuurd met Van den Heuvel. Hierbij geldt zowel in Nederland als België: op werkdagen voor 17:00 besteld, de volgende werkdag in huis. Je kunt de zending traceren via http://www.heuveluden.nl/nl/track-trace. Hier kun je vervolgens de postcode en het huisnummer van het verzendadres invullen. Je krijgt hier een tijd te zien dat de zending geleverd gaat worden. Dit kan ook 1 uur eerder of 1 uur later zijn. Voor pakketten die met Van den Heuvel bezorgd worden dien je zelf thuis te zijn. Deze pakketten zijn te kostbaar en vaak ook te groot of te zwaar om bij de buren af te leveren. Wanneer u niet thuis bent zal er een nieuwe levering ingepland moeten worden, hier rekenen wij geen kosten voor.

Let op: We doen altijd onze uiterste best om alle bestellingen zo snel mogelijk te verwerken. Het kan echter gebeuren dat een bestelling of een zending door onvoorziene omstandigheden vertraging oploopt.
Aan het laden
Aan het laden