Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

Verzendkosten

Bestellingen vanaf € 20,- worden gratis thuisbezorgd in Nederland en in België. Bij bestellingen onder de € 20,-  bedragen de verzendkosten €4,95.

Verzendtermijnen

De levertijd bedraagt 1-2 werkdagen. Orders die in het weekend geplaatst zijn worden maandag of dinsdag geleverd.

Woon je op één van de Waddeneilanden, hou er dan rekening mee dat we niet binnen 1 werkdag kunnen leveren. Dit duurt 1 of 2 werkdagen langer in verband met de overtocht die met de boot gemaakt dient te worden.

Standaard worden producten door de bezorger tot voorbij de voordeur afgeleverd. 

Vervoerders

GLS
95% van de bestellingen worden verzonden met GLS. Je ontvangt van ons Track&Trace gegevens waarmee je de zending kunt traceren. Via de FlexDelivery-link in deze mail kun je diezelfde dag tot 23:59 de gewenste bezorgdatum wijzigen of PakketShop uitzoeken. Wijzig je niks, dan wordt je pakket gewoon de volgende dag geleverd.

Normaliter levert GLS tussen 9:00 en 18:00. Via je Track&Trace-gegevens kun je het tijdsvenster achterhalen. Op drukke dagen kan dit wat uitlopen.

Ben je bij aflevering niet thuis, dan probeert GLS het meestal bij de buren af te leveren. Hou hiervoor de Track&Trace in de gaten, want hierin zal staan of het pakket bij de buren is afgegeven. Het kan ook zijn dat GLS een briefje in de brievenbus stopt met daarin de vermelding dat het bij de buren is afgeleverd. Lukt het niet bij de buren, dan probeert GLS het de werkdag erop nogmaals bij je af te leveren, of je kunt via het NietThuis-bericht zelf een nieuwe afspraak maken met GLS.

Mocht je vragen hebben over je pakket als Nederlandse klant, dan kun je GLS bellen op telefoonnummer 0900 111 666 0 (€1,- per gesprek). Hou hiervoor je pakketnummer bij de hand, dit vind je in de Track&Trace.
Mocht je vragen hebben over je pakket als Belgische klant, dan kun je GLS bellen op telefoonnummer 02 55 66 211. Hou hiervoor je pakketnummer bij de hand, dit vind je in de Track&Trace.

Van den Heuvel
Alle andere pakketten, die bijvoorbeeld te zwaar of te groot zijn om met GLS te versturen, worden verstuurd met Van den Heuvel. Hierbij geldt zowel in Nederland als België: op werkdagen voor 17:00 besteld, de volgende werkdag in huis. Je kunt de zending traceren via http://www.heuveluden.nl/nl/track-trace. Hier kun je vervolgens de postcode en het huisnummer van het verzendadres invullen. Je krijgt hier een tijd te zien dat de zending geleverd gaat worden. Dit kan ook 1 uur eerder of 1 uur later zijn. Voor pakketten die met Van den Heuvel bezorgd worden dien je zelf thuis te zijn. Deze pakketten zijn te kostbaar en vaak ook te groot of te zwaar om bij de buren af te leveren. Wanneer u niet thuis bent zal er een nieuwe levering ingepland moeten worden, hier rekenen wij geen kosten voor.

Let op: We doen altijd onze uiterste best om alle bestellingen zo snel mogelijk te verwerken. Het kan echter gebeuren dat een bestelling of een zending door onvoorziene omstandigheden vertraging oploopt.
Aan het laden
Aan het laden