Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

Garantie

Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer u een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, voorzien wij u zo snel mogelijk van een passende oplossing. Afhankelijk van het artikel doen wij dit door vervanging, reparatie of terugbetaling. Naast de wettelijke garantie geldt een fabrieksgarantie van 2 jaar. Een fabrieksgarantie is een extra garantie die wordt gegeven door de importeur of fabrikant. Mocht er toch sprake zijn van transportschade dan zijn wij hiervoor verzekerd. U helpt ons als u het pakket controleert voordat u het in ontvangst neemt.
Voor garantie kunt u de artikelen terugsturen naar PimXL.nl. Nadat de goederen bij ons ontvangen zijn zullen wij deze beoordelen. In geval van twijfel zullen wij de leverancier raadplegen en u hiervan op de hoogte stellen wat zij beslissen. De goederen (evt. nieuw of gerepareerd) zullen hierna teruggestuurd worden. De beslissing of een garantieclaim wordt toegewezen ligt bij PimXL.nl en/of de desbetreffende leverancier en is bindend. U kunt altijd contact opnemen met PimXL.nl. Ons telefoonnummer 0499-462828. Indien u er een begeleidend schrijven en een kopie van de aankoopbon toevoegd, kunt u het produkt versturen via ons retourformulier.
Klik hier voor ons retourformulier

Garantie

U heeft 2 jaar fabrieksgarantie op alle producten.
Wij kunnen bemiddelen indien er zich een garantie probleem voordoet. U kunt  ook rechtstreeks met de importeur contact opnemen. U kunt er ook voor kiezen  om het defect van de apparatuur bij ons te melden waarna wij de storing aan  de desbetreffende fabrikant/importeur doorgeven. De fabrikant / importeur zal dan met u contact opnemen voor een service afspraak.

Aan het laden
Aan het laden