Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Op alle artikelen die u bij ons koopt geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer u een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, of wanneer uw artikel na aankoop defect raakt als gevolg van constructie- of materiaalschade voorzien wij u zo snel mogelijk van een passende oplossing . Afhankelijk van het artikel en het defect doen wij dit door vervanging, reparatie of een terugbetaling. Gevallen van normale slijtage en foutief gebruikte artikelen zijn van de garantieregeling uitgesloten.

Naast de wettelijke garantie geldt een fabrieksgarantie van ten minste 2 jaar. Voor sommige merken zoals Steinel en Paulmann is dit zelfs langer (respectievelijk 5 en 3 jaar). Een fabrieksgarantie is een extra garantie die wordt gegeven door de importeur of fabrikant.
 
Indien u aanspraak wil maken op een van de garantieregelingen dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor telefonisch of per mail contact met ons opnemen.
Aan het laden
Aan het laden