Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.


Raaco
Raaco is opbergen. Het grote assortiment bestaat uit tal van assortimentsdozen, opbergsystemen, gereedschapswanden en andere artikelen waarmee je orde schept. Sinds 1956 ontwikkeld en maakt Raaco innovatieve, gestroomlijnde en ruimtebesparende opbergsystemen voor zowel de professional als de doe-het-zelver.
Het assortiment van Raaco omvat handige oplossingen zodat je al je benodigdheden eenvoudig kunt opbergen en terugvinden. Van kleine schroefjes tot gereedschap en van uitrusting tot accessoires: in je Raaco opberger heb je alles keurig bij de hand. Dit maakt het een stuk makkelijk om georganiseerd en opgeruimd te blijven.

Het Raaco design
Door de creatieve ideeën en constante ontwikkeling op het gebied van design heeft Raaco al meerdere internationale industrial design awards gewonnen. Hiermee wordt bevestigd dat Raaco het product ontwerpt zodat het perfect past bij de eindgebruiker. Duurzaamheid, kwaliteit en gebruiksgemak zijn daarbij belangrijke factoren.
Raaco maakt verschillende soorten opbergersystemen, waaronder:
  • Assortimentsdozen
  • Gereedschapstassen
  • Gereedschapskoffers
  • Gereedschapsborden
Met de artikelen van Raaco zou je dus een hele werkplaats in kunnen richten. Ook doe-het-zelvers en monteurs die van A naar B gaan voor een kleur maken dankbaar gebruik van de opbergers van Raaco. Bekijk snel het hele assortiment en ontdek de mogelijkheden!


Aan het laden
Aan het laden